Összegyűlt Norvégiában néhány szőrarcú úr. Az a neve a szőrarcú uraknak, hogy Casey Chaos (Amen), Samoth (Zyklon, Emperor), Faust (Emperor), Cosmocrator (Mindgrinder), Happy Tom (Turbonegro).

A szőrarcú urak fogták a szerszámaikat és bevették magukat egy pajtába, mert megunták, hogy kint kell tapodniuk a sárban, kiválasztottak egy jóképű kocát és elhatározták, hogy aranyat csinálnak belőle. A kézi káosz azt nyilatkozta a brit Terrorizer magazinnak, hogy:

"Olyan lemezt akarok csinálni, amely teljes újdonság lesz: egyesíteni fogja a black metalt az igazi punk rockkal. Azt mondják, ez valamennyire az én agyam szüleménye volt, de én nem így látom; olyan volt mint egy háború (kuncog)! Ők a legjobb emberek akikkel valaha játszottam. Sosem láttam még ilyen elhivatott embereket. Azt igazán durva az a dologban, hogy ezek az arcok eddig sosem játszottak együtt. Baromi tehetségesek."

Remélem a fordításomból is észlelhető, hogy egy szót nem értek abból, amit beszél, de itt a folytatás:

"Sosem értettem, mi tetszett az amerikai metalban, de a norvég black metalnak mindig megvolt a maga helye... Most már tudom. Annyira elhivatottak, annyira tiszták, és ez igazi tisztaság. Az Emperor keltette fel az érdeklődésemet a black metal iránt, olyannyira megváltoztatta az életem, mint korábban a punk zene. Ezért akartam készíteni egy igazán jelentős, sokakra hatni képes felvételt. A black metal és a punk rock gyökerei nagyjából azonosak. Mi a társadalom kitaszítottjai vagyunk."

(Itt

a forrás, ha valaki esetleg tudna angolul, de én olyat még nem láttam.)

Az album 2004-ben fog megjelenni. Azt állítják az urak, hogy be fogunk szarni tőle. Meg elnyel a föld, meg az árokba leszünk taszítva. Ilyen számcímek lesznek, hogy:

"Gospels for the Sick" "The Truth Will Be Sold" "Hate the Sane". A hírt egyébként a Blabbermouth

-ról loptuk. Mindenkinek ajánlom, én inkább azt olvasnám, mint a Subterrát - ott nincs sem ostoba szellemeskedés, sem orrba- farba-toszás, - de nem engedik meg.

http://www.scumband.com/

Na, megyek, kiszenvedek.