Az apokaliptikus (neo-) folk egyik alapító atyja, egyúttal széles körben elismert, és stábunkat sem megosztó, hanem egységesen lenyűgöző képviselője, a Current 93 végre elkészítette új lemezét. A 2006-os Black Ships Ate the Sky utódjának címe Aleph at Hallucinatory Mountain lesz, és május elején jelenik majd meg. Egy teljes 1 perc 33 másodperces (!) részletet le lehet tölteni a Durtro kiadó honlapjáról, regisztráció ellenében (!!). (Aki sértve érzi magát az eljárástól, természetesen le is kalózkodhatja magának a részletet a megfelelő eszközök segítségével, bár szerintünk az 1:33-as hossz önmagában az internetes társadalom megfricskázásának tekinthető.)

Publikálva lett a lemezen szereplő zenészek listája is, a David Tibet zenekarvezetővel együtt összesen 17 név között a legismertebb alighanem a rendszeresen szereplő társ, Steven Stapleton, valamint a mainstream "diszkómetál" királya, Andrew W.K, aki szintén nem először működik együtt Tibettel.

Az oldalon egyébként számos további érdekes és vicces kapcsolódó információval gazdagodhat az érdeklődő, nem beszélve arról, hogy 50 font plusz pkg. ellenében a feliratkozók rendelhetnek egy különleges változatot a lemezből, melynek borítójában saját maguk is szerepelni fognak - a rendelés feltétele ugyanis egy fényképes portré küldése.

Külső borító - mely még változhat: