A két francia zenekar, melyek közül minden bizonnyal az eddig egy nagylemezt (Urfaust, 2003) készítő S.V.E.S.T. a kevésbé ismert mifelénk, úgy döntött, együttes erővel szabadítja rá a karácsonyi piacra legfrissebb ocsmány, sátánimádó kakofóniáit. Megjelenés: december 8., ha most rendelünk, biztos időben megérkezik az ajándék a fa alá.

Ha szerettünk a bakeliteket részesíti előnyben, akkor egyben, ha inkább a CD-ket, akkor külön-külön kell megvásárolni az anyagot, ami mögött a kettes szám szimbolikája állhat, ami kapcsolódik az anyag koncepciójához. A két zenekar majdnem ugyanazokat a témákat használja fel, eltéréseikkel egészítve ki a közös (?) szerzeményt, mely az univerzum eredendő széttörtségét, és a harmonikus létezésre való törekvés reménytelenségét fejezi ki.

A kiadvány címe Veritas Diaboli Manet in Aeternum, a DsO féle változat alcíme: Chaining the Katechon, a S.V.E.S.T.-é Le Diable est ma Raison. Kiadó az End All Life Productions, borító (mely ugyanaz a bakeliten és mindkét CD-n is) megtekinthető alant:

kapcsolódó cikkek:

Deathspell Omega - Si Monumentum Requires, Circumspice (kritika)
Deathspell Omega - Kénôse (kritika)
Deathspell Omega - Fas: Ite Maledicti In Ignem Aeternum (kritika)