A patás közeledtére nem más hívta fel figyelmünket, mint Fenriz, akitől megszokhattuk, hogy jó zenéket ajánl, de most aztán nagyon beletalált. 

LSD, meszkalin, Warhol, "disznóölés", kult és okkult, Process Church Of The Final Judgement - vagyis a ragyogó '60-as évek legszebb, hippimentes pillanatait idézi fel a holland Devil's Blood. A boszorkányos énekesnővel erősített zenekar pszichedelikus okkult rockot játszik, saját szavaikkal: "azt, amiből majd a heavy metal megszületett". Myspace oldalukon 5 számot hallgathatunk meg, ezek közül az első a novemberre várható bemutatkozó albumukról származik. A Come, Reap nevet viselő anyag Európában a Subterra régi partnerénél, a német Ván Recordsnál fog kijönni, természetesen a korszakhoz igazított, alig fél órás játékhosszal. Négy saját szám mellett egy Roky Erickson* feldolgozást fog tartalmazni, aki a hollandok legnagyobb példaképe és zenei mentora. Figyelem: ez nem retro, hanem maga a kultusz. 

(*Erickson a texasi 13th Floor Elevators vezetője volt, akik állítólag először használták magukra a pszichedelikus jelzőt. Úttörő hangzásuk azonban nem találkozott az akkori texasi közönség ízlésével, mértéktelen drogfogyasztásuk, vég nélküli kábítószeres utalásaik inkább a hatóságok figyelmét keltette fel. Az évtized vége, a legendás korszak elmúlta az Elevators számára is a búcsút jelentette. Ericksont kábítószer birtoklásával vádolták meg, amiért 10 év börtönt helyeztek neki kilátásba, ezért, hogy mentse a menthetőt, őrültnek tettette magát. Nem biztos, hogy jól döntött, ugyanis a diliházban évekig sokkterápiának vetették alá. Hát csoda, hogy később, már szabadulása után, szegény fickó azt kezdte állítani, hogy egy marslakó szállta meg a testét és földönkívüliek akarják eltenni láb alól. Így múlt el egy dicsőséges korszak - igencsak dicstelenül.)