It was said, that on the 17th of November az A38 hajón, a Petőfi hídnál, mások szerint az Öv utcában, a Mega Pubban fognak fellépni ezek az emberek. Végül a Kultiplexben kötöttek ki. Jon Nödtveidt énekes, gitáros, dalszerző, antikozmika hét évig volt a büntiben egy homoszexuális fiatember meggyilkolásában való bűnrészesség miatt. Kiengedték, végre-valahára. Émmeg alig vártam, hogy mi lesz most; az előző két lemezükkel (The Somberlain, Storm of the Light’s Bane) vészeltem át a még most is tartó véres kisgyermekkoromat.

Tegnap megnéztem az oldalt, csak azért, amitől a’ ördög óva intett, hogy letöltsem a Maha Kali című, új kiadványukról kiemelt sample

t, ami nem tűnik túl ígéretesnek, hanem helyette inkább szarnak tűnik. Jé, megvolt 30-án az első koncert Stockholmban. Új promo fotók kerültek fel, fényt derítve az új tagok eddig titokban tartott személyére. Gitar: Sethlans, az olasz Aborymból, a világ legkisebb, legszőrtelenebb, legtörékenyebb rokksztára, akinek a kiszagolt levegőjét testközelből szagolhattam be a családias hangulatú Kék Yukban; jó volt, nagyon. A másik bácsiak Brice Leclercq, a Nightrage basszusgitárosa és Thomas Asklund, a Dawn és a Dark Funeral ex-dobosa.

Hm-hmm, mi lesz ebből.

Na, mosson meg valaki már.

Humorberci.

Köcsög.